Löpcoachning

Med en coach lägger ni upp din träning utefter dina förutsättningar och vad du vill uppnå. Tillsammans finner ni all den tid du inte trodde du hade och fyller den med de steg du behöver ta för att nå ditt mål. En löpcoach jobbar med ett helhetstänk och vill få med både fysik och psyke när de tillsammans med dig jobbar mot ett satt mål. Alltifrån enklare träningsupplägg till coaching som innefattar förändring av tankemönster, vanor, kost och fysik är något en coach kan bistå med. 

Ett mål med en löpcoach är att hjälpa dig nå ditt mål genom att förse dig med de verktyg som du behöver för att bli bättre och snabbare än du trodde var möjligt. En coach kan hjälpa dig att öka hastigheten, bygga uthållighet och styrka. Vad du behöver bidra med är en vilja att förbättras och motivation till att nå ditt mål. Gemensamt kommer ni öka både din vilja och motivation till en helt ny nivå.

Det finns löpcoacher som hjälper både erfarna löpare, nybörjare och alla där emellan. Både personligt, i grupp och online.

Du kan ha ett mål för distans eller tid när du kommer till en coach men du kan även bara vilja börja med din löpning eller utvecklas.

Pris för löpcoachning

Priset beror mycket på vad du vill ha för innehåll och hur länge du vill arbeta med en löpcoach. 

Det går att ha flera olika upplägg och en kombination av fysiska möten blandat med onlinecoaching är möjligt.