Om
Välkommen till Traillöparen!

Med en stor passion för traillöpning och en bred kunskapsgrund startade vi 2010 en blogg för att dela med oss av den kunskap och erfarenhet vi besitter. Bloggen växte snabbt och idag hittar du förutom bloggen även personlig coaching, kurser och löparresor.

Vi har ett starkt fokus på att det vi gör ska vara säkert för deltagaren, även om du kliver utanför din komfortzon så tummar vi aldrig på det.

Traillöparen grundades av Pelle Nyberg som med en lång träningsbakgrund och en bred kompetens fylld med nyttiga utbildningar vill få fler att upptäcka allt det fantastiska med traillöpning som grund till upplevelser, möten och utveckling. Idag drivs mycket fortfarande av Pelle men även andra guider hyrs in vid behov.

Vi coachar dig som vill utveckla din löpning och komma vidare i din träning. Vårt mål är att hjälpa dig nå ditt mål genom att förse dig med de verktyg som du behöver för att bli bättre och mer komplett. Vi hjälper dig med att utveckla en hållbar löpteknik där du kan springa mer energieffektivt och minska skaderisken.

För oss är traillöpning så mycket mer än bara att springa för att prestera. Det är ett sätt att uppleva vacker natur, träffa andra traillöpare och utvecklas gemensamt. För oss är det viktigt att springa med en medvetenhet och att lämna ett så litet fotavtryck som möjligt efter oss.

Så ta steget mot din nya utvecklingskurva och gå någon av våra kurser, åk med på en resa, låt oss coacha dig eller finn inspiration och nya idéer!