Löpcoaching


Med mig som coach lägger vi upp din träning utefter dina förutsättningar och vad du vill uppnå. Tillsammans finner vi all den tid du inte trodde du hade och fyller den med de steg du behöver ta för att nå ditt mål. Jag jobbar med ett helhetstänk och vill få med både fysik och psyke när vi tillsammans jobbar mot ett satt mål. Alltifrån enklare träningsupplägg till coaching som innefattar förändring av tankemönster, vanor, kost och fysik är något jag kan bistå med. Jag kan även erbjuda en lösning för onlinecoaching där vi jobbar med träningsprogram online. Jag finns i Alingsås och Göteborg med omnejd men med hjälp av onlinecoachingen så finns jag var du än är.

 

Mitt mål är att hjälpa dig nå ditt mål genom att förse dig med de verktyg som du behöver för att bli bättre och snabbare än du trodde var möjligt. Jag kan hjälpa dig att öka hastigheten, bygga uthållighet och styrka. Vad du behöver bidra med är en vilja att förbättras och motivation till att nå ditt mål. Gemensamt kommer vi öka både din vilja och motivation till en helt ny nivå.

Smått och gott:

  • Jag coachar erfarna löpare, nybörjare och alla där emellan. Både personligt, i grupp och online.
  • Jag coachar för alla distanser och mål men förmodligen kommer vi till slut hamna på en stig i skogen eller på ett berg.
  • Jag jobbar med naturlig löpning och proprioception, vårt sinne för hur vår kropp är positionerad och orienterad i förhållande till vår omgivning.
  • Under vår tid tillsammans kommer vi ses fysiskt men även ha kontakt via mail, telefon och via onlineplattformen. Detta för att på bästa sätt kunna svara på dina frågor och hjälpa dig genom din träning.
  • En del i analysen av löpsteg och löpteknik är filmning både före och efter en förändring. Analys av löpsteg och löpteknik kan även göras på distans med inspelade filmklipp.
  • Jag utformar övningar för både löpteknik och löpstyrka som är anpassade specifikt för dig och efter dina förutsättningar.
  • Plyometrisk träning: För att främja din löpekonomi väver jag även in plyometrisk träning.

Priser:

Priset beror mycket på vad du vill ha för innehåll och hur länge vi ska samarbeta. Det går att ha flera olika upplägg och en kombination av fysiska möten blandat med onlinecoaching är möjligt. Kontakta mig så diskuterar vi upplägg och du får ett prisförslag.

Coaching för företag eller i grupp: Kontakta mig på info@trailloparen.se så diskuterar vi era behov och pratar mer om vilket upplägg som kan vara lämpligt.

Är du intresserad av ett samarbete med mig som löpcoach? Tveka inte att höra av dig!

IMG_0651