Löpcoaching och Löpkurser


Behöver du hjälp att ta dig vidare till nästa nivå eller vill komma igång med löpning och få en bra start? Vill du lära dig mer om ditt löpsteg och få en bättre löpteknik? Då har du hittat helt rätt! Jag jobbar med personlig coaching, gruppcoaching, löpcoaching online och med olika löparkurser. Dessutom kan du följa med mig på löparläger och löparresor.

Jag har mångårig erfarenhet av löpning, mestadels traillöpning, med intensiv träning och många tävlingar på alla möjliga distanser. Ett flertal ledar- och coachutbildningar har jag i bagaget tillsammans med löpcoachutbildningar i Team Nordic Trails regi samt utbildad instruktör för Movement Health med en teknik utvecklad av Lee Saxby och hans Born To Run. Jag är även utbildad inom idrottspsykologi och expeditionskoordination, samtliga relevanta utbildningar hittar du här.

Tillsammans finner vi din tid, ditt mål och gemensamt strävar vi mot och når det uppsatta målet!

Läs mer om den Löpcoaching jag kan hjälpa dig med och de kurser jag håller för tillfället under respektive sida.

img_4878