Löparresor


Upplev löpning på platser där alla sinnen får vara med. Upptäck och bli hänförd av fantastiska miljöer medans du tar nästa glädjefulla steg.

 

På våra löparresor vill vi att du ska få upptäcka fantastiska miljöer och få ta dig genom landskap som öppnar upp för starka intryck. Vi vill ge dig en upplevelse att minnas och nya möten som kan leva kvar. Vi reser i mindre grupper och tillsammans tar vi oss tryggt och säkert igenom dagens utmaningar. Med mindre grupper kommer vi närmare naturen och kulturen och alla får det utrymme som önskas.

Våra guider är alla erfarna löpare med gedigna kunskaper om resmålet och egna upplevelser av platsen. De har relevanta utbildningar inom löpcoaching, ledarskap och säkerhet samt en passion som de gärna delar med sig av. Med personligt engagemang och entusiasm tar de dig till sina smultronställen.

Med Pathfinder Travels långa erfarenhet av resor till jordens alla hörn, trygg och säker bokning samt  resegaranti och med Traillöparens kunskap om vad en löpare vill ha, får du en unik upplevelse. Vi kan även skräddarsy resor för privata grupper och företag.

Aktuella resor finner du i menyn.

 

Välkommen på löparresa med Pathfinder Travels och Traillöparen!